programma ek schaatsen

The sellers of the tickets will be informed personally. Dingen om thuis te doen.


Rp2xlqyencvjnm

Door de lockdown vanwege het coronavirus ben je misschien meer thuis.

. 2 days agoVlak voor het begin van de EK afstanden in Heerenveen die vrijdag beginnen is de Russische schaatsploeg in quarantaine gegaan. Schaatsennl will keep you updated via Instagram Twitter and Facebook. Live scores van de Bundesliga Duitse beker met analyse voetbaluitslagen standklassement en video.

KNSB Talent Teams Ter ontwikkeling van de verschillende disciplines binnen de schaatssport in Nederland heeft de KNSB 5 KNSB Talent Teams geaccrediteerd. Wijs op het ijs zet alles over schaatsen inlineskaten en corona voor jou op een rijtje. Het olympische schaatsseizoen begon dit weekend met de NK afstanden in Heerenveen.

Maar je hoeft je niet te vervelen hoor. Het is de laatste wedstrijd van de Brabantse voordat ze afreist naar de Winterspelen in Beijing. Een overzicht van alle uitslagen en de belangen bij de nationale strijd in Thialf.

De EK Afstanden worden mede mogelijk gemaakt door The European Championships are sponsored by. Zoals was te verwachten voert olympisch deelneemster Lindsay van Zundert de delegatie van TeamNL aan op de EK Kunstrijden in Tallinn Estland dat van 10 tot en met 16 januari 2022 plaatsheeft. Ondanks corona wordt er al weer volop gesport in trainingen en wedstrijden.


Tijdschema Ek Afstanden Schaatsen Live Op Tv En Online


Isu Ek Allround Sprint Schaatsen Nl


Fo Eitqy68oohm


Geezevtta0blxm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel